infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ERFA

VÁLLALATI KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS FEJLESZTÉSEK A PEAS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER BEVEZETÉSÉVEL A MECHATRONIK AUTOMATIKA KFT.-NÉL

A projekt alapadatai:

  • kedvezményezett neve: Mechatronik Automatika Kft.
  • projekt címe: Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztések a PEAS Vállalatirányítási Rendszer bevezetésével a Mechatronik Automatika Kft.-nél
  • szerződött támogatás összege: 10,45 M Ft
  • hitel összege: 13,06 M Ft
  • támogatás mértéke: 40%
  • projekt fizikai befejezése: 2018.10.02.
  • projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00154

A projekt bemutatása:

A Mechatronik Automatika Kft. sikeresen pályázott a „GINOP-3.2.2-8-2-4-16 – Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című felhívásra. A projekt keretében a PEAS Vállalatirányítási Rendszer kerül beszerzésre, mely javítja a cég technológiai felkészültségét, versenyképességét és erőforrás-hatékonyságát.

A CRM és Értékesítés modulok segítik az ügyfelekkel történő kommunikációt, tárolják az ügyfelek és a dolgozók adatait. Az értékesítés teljes folyamatát segítik az ajánlatkérés rögzítésétől a számlázásig. A Gyártás modul teljes körűen menedzseli a gyártási folyamatokat, a nyersanyagok felhasználásán keresztül a legyártott termékek készletre kerüléséig. A HR modul tárolja a dolgozók adatait, a szabadságolásokat, a bérszámfejtés ezáltal rugalmasabbá, átláthatóbbá válik.

A kontrolling és döntéstámogatás feladata a vállalat átvilágítása, a felelős vezetői döntések meghozatalának támogatása.

A PEAS Vállalatirányítási Rendszerrel teljes beszerzési folyamatokat kezelhetünk, az igény megjelenésétől a beszerzett termék átvételéig. A Feladatkezelő modul a rendszer helytől független elérését teszi lehetővé, így az egyéb elfoglaltság miatt távol lévő munkatársak is gyorsan és könnyen elérhetővé válnak.

A pénzügyi és számviteli modulok segítségével átláthatóvá válnak a pénzmozgások, nyilvántarthatjuk a kiállított és befogadott számlákat, nyomon követhetjük a kiegyenlítéseket és a kintlévőségeket.

A Dokumentumkezelő modul iktatja a dokumentumokat, így azok bármikor visszakereshetőek.

A rendszer oktatását, implementálását az IKRON Kft. biztosítja.

szechenyi_2020_logo_fekvo_color_RGB